Spejder enheder

Øksegruppen har lige nu tre aldersgrupper man kan deltage hos:Bæver

Bævere

Bæverenheden er for børn i alderen 6-7 (børnehaveklasse til 1. klasse), hvor fokus er på læring gennem leg. Som en del af bæverflokken vil du lære at samarbejde med de andre bævere, og om hvordan man færdes i naturen og basis spejderfærdigheder som at binde knob. Vi tror på læring gennem leg, historier og afprøvning i praksis.

Bæverloven, der er en special udgave af spejderloven dækker

  • Bævere leger sammen
  • Bævere arbejder sammen
  • Bævere holder sammen

Bævernes løfte er: Jeg lover at gøre mit bedste for at lytte til guds ord, holde bæverloven og være en god ven.

Bæver møderne vil foregå udendørs ved allén ved Sankt Nikolai kirke (mellem kirken og Jernbanevej), så det anbefales at man altid er klædt på til dagens vejr.

Alexander Ravndal Højsting er kontaktleder for bæverne og kan kontaktes på mail: baever@oeksegruppen.dk


 


Ulve

Ulve

Ulvenes enhed i Øksegruppen er for børn i alderen 6-9 år (børnehaveklasse til 2. klasse). Her er fokus på sammenhold, natur og spejderarbejde.

Ulveloven lyder:

  • En ulv adlyder den gamle ulv
  • En ulv giver aldrig tabt

Ulveløfte er: Jeg lover at gøre mit bedste for at lytte til guds ord, holde ulveloven og hver dag gør noget for at glæde andre..

Ulvene i flokken lærer at overholde ulveloven og ulveløftet gennem leg, sjov og aktiviteter. Det kan være traditionelle spejderfærdigheder som båltænding, knobbinding og navigation men også historiefortælling, samarbejdsøvelser, hygge, mm. "Learning by doing" er et af spejderbevægelsens grundsten og det gælder også for ulveflokken, så alle bliver udfordret og får mulighed for at udvikle sig.

Ulvenes møder vil foregå udendørs ved allén ved Sankt Nikolai kirke (mellem kirken og Jernbanevej), så det anbefales at man altid er klædt på til dagens vejr.

Alexander Ravndal Højsting er kontaktleder for ulveenheden og kan kontaktes på mail: baever@oeksegruppen.dk


 


projects


       projects

Senior/Rover klan

Seniorne og roverne afholder og aktiviter sammen, som én enhed (15+ år) under navnet: "De Gale Hattemagere". Møderne afholdes desuden i samarbejde med de store spejdere fra Tuse Bjerg gruppe.

Der er altid gang i den og mange skøre ideer bliver til virkelighed, bland andet kan nævnes indspilningen af en zombie-film ved Lerbejrg-lejren, random-weekender hvor man slår terninger om alt fra aktiviterne til hvem der tager opvasken, underholdning til lejrbål, og indtagelse af store mængder kage.

Hos De Gale Hattemagere er der altid mindst én i der har hat på til aktiviteterne, det er nemlig en regel. Hattesamlingen er blevet ret stor med tiden og væggene i patrulje lokalet er fyldt til bristepunktet. Maskotten for De Gale Hattemagere er næsebjørnen (se billeder her), de er alt for seje!

Døren er åben for alle der gerne vil være med, så kom bare forbi til vores møder. Skriv til degalehattemagere@gmail.com for at høre hvornår vores næste aktivitet afholdes.