Lerbjerg-lejren

Lerbjerg-lejren er en klassisk bjælkehytte i rolige omgivelser. Hytten ligger lige op til skoven, hvor der er gode mulighed for lange gå ture i flotte omgivelser.

Grunden byder desuden på 7000 m2 at boltre sig på, med store græsområder med god plads til telte. Der er desuden en veludstyret raftegård så det er bare om at give den gas med pionering. Der kan også hygges igennem ved bålpladsen hvor der i tidens løb er blevet ristet en skumfidus eller to.

Hytten består af et værelse med sengepladser, et lille opbevarings rum og en stor stue. I sturen er der borde og sidepladser nok til større forsamling, og langs vægene er der senge 15 pladser i køjer. Der kan trækkes ekstra frem til ydereligere 4 personer. Stuen opvarmes af en hyggelig brændeovn. Køkkenet er fuldt udstyret med køleskab, fryser, kogeplader, ovn og mikro-ovn. Der er service nok til 30 personer og køkkenudstyr til tilbedrening af de fleste retter. To moderniserede toiletter er til rådighed og vi arbejder på at installere en bruser.Følg med i hvad der sker i Lerbjerg Lejren på Facebook: https://www.facebook.com/Lerbjerglejren/.

Seværdigheder i nærheden

Vores hytte ligger:
Priser:

Dag:    300,00 kr.

Fredag-lørdag:    700,00 kr.

Lørdag-Søndag:    800,00 kr.

Weekend (fredag-søndag): 1.000,00 kr.

Uge: 1.950,00 kr.

Plantegning af hytten:

1: Mulighed for bad, 2: Toilet, 3: Toilet, 4: Gang/entre, 5: Fem sovepladser, 6: Depot, 7: Køkken, 8: Pejse stue (15 sovepladser + løse madrasser), 9: Overdækket terrasse, 10: Stor sydvendt terrasse


Video af hytten i forbindelse med nyt tagpap i foråret 2018:

Billeder: